Het plannen van een alternatief bedrijfsfeest daar komt wat bij kijken. Dat wordt heel anders dan een normaal bedrijfsfeest. Wat is er dan leuk en hoe weet u nu of het gewaardeerd gaat worden? 

Uiteindelijk doet u het om de sociale cohesie goed te houden. Medewerkers spreken elkaar veel minder of helemaal niet. Dus wilt u wel iets doen. Maar ja, online iets organiseren? Veel mensen zitten de hele dag al achter hun computer!

Een alternatief bedrijfsfeest van de Livestreamchefs gaat over de gemeenschappelijkheid, hoe creƫert u een gevoel van samen zijn zonder fysiek bij elkaar te zijn. Interactie is hier onmisbaar in. Een spelshow vinden veel mensen leuk. Wanneer je de gemeenschappelijkheid en spelshow elementen combineert zult u zien dat er al snel een gevoel van samen ontstaat. Zeker als er vragen over collega's voorbij komen en er voor iedereen bekende mensen uit uw bedrijf op een leuke manier in beeld verschijnen. En mensen thuis de teams kunnen helpen en aanmoedigen. Het feest der herkenning!

Als livestreamchefs helpen we u om een passend concept uit te werken dat past bij uw bedrijf. De voorbereiding doen we samen met u en uw personeel. Daar begint de lol en de voorpret al! Uiteindelijk staat er een professionele TV show voor en door uw personeel. 

Klinkt ingewikkeld? Wij helpen u stap voor stap met het hele proces en zorgen dat er een alternatief bedrijfsfeest komt waar nog lang over nagepraat wordt!