MENU

Privacy richtlijnen

Privacybeleid Livestream Chefs (hierna genoemd “wij” of “ons”) 

Walkade 22a
3401 DS IJsselstein
Nederland
K.v.K. 62280902
BTW nummer: NL854743480B01
info@3xfilm.nl
06-24756099

Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom hebben we een Privacybeleid opgesteld waarin wordt beschreven hoe we uw persoonlijke gegevens die we via onze website verzameld hebben, gebruiken, vrijgeven, overdragen en bewaren. We verzamelen en gebruiken uw persoonlijke gegevens enkel binnen de wettelijke grenzen zoals voorgeschreven in de Europese Vordering van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en vrij verkeer van die gegevens.


Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

Persoonlijke identificatiegegevens (naam, voornaam, adres)
Contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres)
Elektronische identificatiegegevens (IP-adres, cookies)

Afhankelijk van uw gebruik van onze website en dienstverlening verzamelen we de bovenstaande gegevens. Op een later tijdstip, kan het zijn dat we andere persoonlijke gegevens verzamelen die binnen onze dienstverlening passen.

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?
De gegevens die we verzamelen zijn essentieel voor de werking van onze website en de daarbij horende dienstverlening. We verwerken uitsluitend persoonsgegevens voor volgende doeleinden:
• Dienstverlening
• Klantenbeheer
• Verbeteren van onze website
• Beheer van geschillen
• Bescherming tegen fraude en overtredingen

Versturen van nieuwsbrieven. (u hebt steeds de mogelijkheid om u uit te schrijven) 

Bewaartermijn van persoonlijke gegevens 
We bewaren uw persoonsgegevens gedurende de periode die nodig is om de doeleinden, zoals beschreven in dit Privacybeleid, te vervullen. Tenzij een langere bewaartermijn wettelijk is vereist of toegestaan. We verwijderen uw persoonsgegevens uit onze databanken zodra deze niet langer nodig zijn om deze doelen te bereiken of wanneer u op geldige wijze het recht tot verwijdering van uw persoonsgegevens uitoefent. Verwerkingsverantwoordelijke Voor verdere vragen of het uitoefenen van uw rechten kunt u contact opnemen met ons via het e-mailadres info@3xfilm.nl