MENU

Onze recente livestreams

Compilatie van onze livestreams in 2020. Het jaar waar we volgens de strikte regels onze livestreams hebben verzorgd. Hier een kort overzicht.


Wat onze klanten zeggen

De Baar:

"Ik zie jullie niet als een facilitair bedrijf die gaat zitten en zegt "wat moet ik doen?". Jullie bemoeien je echt met alles. De inhoud, de gehele voorbereiding en jullie laten niets aan het toeval over. Jullie livestreams verlopen altijd zonder problemen en in alle rust. Als ik echt wil dat onze livestream er top moet uitzien en alle techniek tot in de puntjes is uitgezocht dan kies ik voor jullie. Jullie zijn wel iets duurder maar bij jullie is dan ook alles goed voorbereid."


Diabetes vereniging:

"We waanden ons in een echte TV uitzending. Alles was zo strak voorbereid en zag er zo goed uit. Al onze sprekers waren heel enthousiast en we hebben alleen maar positieve reactie gekregen"


Impact Information Management

"Bij de eerste keer hadden we al direct zoiets van ' dat gaan we vaker doen'. Helemaal geweldig en enorm veel goede reacties. Voor de eerste livestream bedank ik Rico voor zijn tomeloze geduld en begeleiding. Bij de tweede keer waren we al weer zo goed voorbereid dat ik echt zoiets had van 'ben ik niet iets vergeten?-)'."


KJP

"Wat een gave plek hebben jullie en jullie hebben er echt voor gezorgd dat iedereen zich op zijn gemak voelde tijdens de livestream. Ook de interactie met ons publiek werkte heel goed. Ondanks de lange zit voor de kijkers bleef bijna iedereen kijken en hebben we heel veel positieve reacties ontvangen."


Afspraak

Graag maken we met u een afspraak om te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen.