MENU

Over ons

De Livestreamchefs bestaan o.a. uit de chefs van 3XFILM, Lanidesign en het Zendstation. De Livestreamchefs zijn meesters in het verzinnen van mooie menu's en recepten voor pakkende livestreams, webinars en webcasts.

Voor medische congressen realiseren we bijvoorbeeld livestreams waarbij de deelnemers accreditatie-punten krijgen voor hun deelname. Livestreams waarbij deelnemers actief mee doen door het beantwoorden van vragen die ter accreditatie bij kunnen worden gehouden. Sprekers vanuit het buitenland kunnen wij naadloos integreren binnen een webinar.

Onze ervaren chefs zetten uw behoefte en wens om in een pakkend livestream recept. Een recept waarbij we gezamenlijk het verloop van de uitzending bepalen om een zo groot mogelijke impact te realiseren bij de kijker.

Het resultaat is dat we een boeiend onderhoudend programma realiseren. Een format waarbij de kijker actief mee doet en onderdeel wordt van het programma.

We zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de opname. Uw medewerkers en/of presentators kunnen zo de sterren in uw livestream-programma worden. Livestream deelnemers die, met de camera op zich gericht, volledig ontspannen gaan acteren. Met als gevolg dat de kijkers van uw livestream evolueren tot een fan van uw programma.

Belangrijke ingrediënten

Een goede livestream is een livestream waarbij de kijker van het begin tot aan het eind geboeid blijft kijken en betrokken worden. Dit vraag om een goed plan.

• Goede voorbereiding
Waarom blijven webcast kijkers kijken? Wat zijn de vragen waarmee zij zitten? Waarmee zijn ze geholpen?
Een succesvolle livestream wordt opgebouwd vanuit de behoeftes van de kijkers. Wanneer dit van te voren goed in kaart is gebracht stellen we gezamenlijk een boeiend programma samen voor de kijkers.

• Voldoende dynamiek tijdens de uitzending
Een kijker is snel afgeleid. Het is dus van groot belang om de kijkers steeds nieuwe prikkels te geven die boeiend voor hem of haar zijn. Onze chefs weten precies hoe dit in een goed livestream recept moeten worden verwerkt.

• Ontspannen sfeer tijdens de opname
Het is een dun draadje waarop onze chefs balanceren. Aan de ene kant moeten diegene die presenteren zich vrij en ontspannen voelen, maar aan de andere kant wordt er ook een prestatie neergezet. De omstandigheden creëren waarin dit mogelijk is, daar zijn onze chefs meesters in.

• Interactie met uw publiek
De juiste dynamiek in het programma is het wordt mede bereikt door de kijkers onderdeel te laten worden van uw livestream, webcast of webinar. Vast ingrediënt van onze livestream recepten is de interactie met de kijkers. Zo voelen zij zich betrokken en onderdeel bij het hele menu.

• Pauze elementen
Bij een goed diner zit er voldoende afwisseling in de gerechten en pauze elementen tussen de gerechten. Dit is tijdens een livestream niet veel anders. In een kleine pauze kan de informatie zakken en kunnen ze uitkijken naar een nieuw onderdeel.

Onze chefs kunnen u adviseren welke ingrediënten het beste bij uw plannen passen en hoe ze het best tot hun recht komen.

Wat betekent dit voor u?

Wanneer u uw livestream door ons laat verzorgen kunt u er vanuit gaan dat uw livestream tot in de puntjes is voorbereid. Dat de beelden die worden uitgezonden van hoge kwaliteit zijn en dat die passen bij uw organisatie. Dat we een divers programma hebben met de juiste interactie met de kijkers.

Maar vooral rust….
Geen gedoe tijdens uw livestream dat tot onrust leidt, maar rust en duidelijkheid wat tot een ontspannen uitzending en uiteindelijk tot de goede reacties van het kijkend publiek zal leiden.

En voor u en uw organisatie?
Niet onbelangrijk: een prettig voorbereidingstraject en van te voren een goede nachtrust :-)

Een deel van ons team

Laura

Een kei in het uitwerken van concepten. Zowel goed voor-, achter- als naast de camera! Zonder haar wordt het niet half zo gezellig.

Rico

Het technische brein met evenzoveel talent voor mensen. Zet de puntjes op de i in concepten. Laat alles met elkaar werken en is scherp op de details.

Hans

Schudt formats uit zijn mouw en zet de grote lijnen neer van uw livestream, webcast, spelshow of quiz. Staat hij op de productievloer? Dan loopt alles op rolletjes!

Een goed team

Een goede livestream, net als een goed gerecht, maak je voor mensen. Daarvoor is een goed team en een goed recept nodig. Wij beschouwen u als een belangrijk onderdeel van dat team. Want zonder u als partner en teamlid kunnen we geen geslaagde livestream verzorgen. Vandaar dat wij trots zijn op het team waarmee wij werken. We hebben maar één ding voor ogen. Een geslaagde dag en een top webinar, webcast of livestream.

Of het nu gaat om de ontvangst van alle sprekers, de catering die in orde moet zijn, de sprekers voorbereiden op hun optreden of alle techniek die nodig is. Alles draait om teamwork.

Alleen als team maken we de beste livestream voor uw organisatie.

Wilt u meer weten? Neem contact met de livestreamchefs.