Een alternatief bedrijfsfeest in de vorm van uw eigen online TV format. Dat kan alle kanten op! Hieronder een paar voorbeelden.

Wat denkt u van een battle tussen ICT en Marketing of een gezellige en spannende quiz of spelshow waar personeel / afdelingen met en tegen elkaar kunnen spelen? Een show waar mooie prijzen te winnen zijn en waar iedereen weer even op afstand samen kan zijn. Online, maar toch het gevoel van samen omdat werknemers vanuit huis interactief kunnen meespelen.

Onder het genot van een hapje en een drankje, dat van te voren als verrassingspakket aan huis bezorgd is, speelt iedereen interactief mee en genieten ze van het entertainment. Alles corona proof.

Natuurlijk is de bekende pub-quiz mogelijk,  maar denk ook aan een TV waardige quiz! Dat kan op een locatie van ons, maar hoe leuk is het als jullie kantoor wordt omgetoverd tot een ware TV studio! Om het feest al eerder te starten organiseren we bijvoorbeeld gezamenlijk een verkiezing van een collega als presentator of quizmaster. Het hele bedrijf kan stemmen op hun presentatievideo's, die we van elke kandidaat presentator maken.

Door werknemers opdrachten op locatie te laten uitvoeren op aanwijzingen van collega’s creëren we een teamgevoel en een gezellige spanning. Samen met foto's van hoe mensen thuis zitten te kijken, verrassingspakketten die van te voren bezorgd worden en onderlinge chat berichten wordt het een gezellig bedrijfsevenement!

Neem contact op met de Livestreamchefs om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen.