De Baar

"Ik zie jullie niet als een facilitair bedrijf dat gaat zitten en zegt "wat moet ik doen?". Jullie bemoeien je echt met alles. De inhoud, de gehele voorbereiding en jullie laten niets aan het toeval over.  Jullie livestreams verlopen altijd zonder problemen en in alle rust. Als ik echt wil dat onze livestream er top moet uitzien en alle techniek tot in de puntjes is uitgezocht dan kies ik voor jullie. Jullie zijn wel iets duurder maar dan is alles ook goed voorbereid."

-----------

Diabetes vereniging

"We waanden ons in een echte TV uitzending. Alles was zo strak voorbereid en zag er zo goed uit. Al onze sprekers waren heel entousiast en we hebben alleen maar positieve reactie gekregen"

-----------

Impact Information Management

"Bij de eerste keer hadden we al direct zoiets van: 'dit gaan we vaker doen'. Helemaal geweldig en enorm veel goede reacties. Voor de eerste livestream bedankt ik Rico voor zijn tomeloze geduld en begeleiding. Bij de tweede keer waren we al weer zo goed voorbereid dat ik echt zoiets had van 'ik heb niets te doen'."

-----------

KJP

"Wat een gave plek hebben jullie en jullie hebben er echt voor gezorgd dat iedereen zich op zijn gemak voelde tijdens de livestream. Ook de interactie met ons publiek werkte heel goed. Ondanks de lange zit voor de kijkers bleef bijna iedereen kijken en hebben we heel veel positieve reacties ontvangen."