We begrijpen het. Een livestream van een bedrijf klinkt in eerste instantie misschien niet als een haalbaar idee, bij de Livestreamchefs is alles mogelijk!

Live streaming is de nieuwe radio: een krachtige marketingtool waarbij je het hedendaagse publiek ontmoet waar ze zijn. En ongeacht de grootte van uw bedrijf, live streaming biedt tastbare voordelen voor uw bedrijf.

Hoe gebruikt u LIVE-video voor uw evenementen en merkactivatie campagnes? U begint met denken vanuit een inhoudelijk perspectief. Giet het vervolgens in een geschikt formaat en creëert een geweldige verhaallijn. Een verhaal waar mensen gewoon naar willen blijven kijken.

Bij de Livestreamchefs behandelen we het volledige scala aan live streaming en live concepten. Van bedrijfsupdates tot grote festivals met meerdere podia en van live interactieve talkshows van tv-kwaliteit voor merkactivatie tot live influencer-campagnes.

Bij merkactivering gaat het om de verbinding en interactie tussen een merk en de consument. Door internet en sociale media zijn deze activeringen creatiever en innovatiever geworden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een groeiende mix van platforms en media. Het enige dat vaak ontbreekt in de 'Brand Activation Mediamix' is live video. En dat is precies waar u de grootste kansen ziet om echt een verschil te maken.

Onderzoek toont aan dat:

  • Live video 3 keer langer wordt bekeken dan gewone video
  • 82% geeft de voorkeur aan live video boven het lezen van een bericht
  • Live video heeft 6 keer meer interacties dan gewone video
  • Het kan handig zijn om een livestream te combineren met een (al bestaand hybride) evenement door een live Q&A toe te voegen met je brandlovers op Facebook om meer betrokkenheid te genereren bij uw offline en online bezoekers.

U kunt zelfs uw bereik vergroten! En het stopt niet nadat uw evenement offline is. U kunt eenvoudig de levensduur en waarde van live-inhoud verlengen met bewerkingen en publicaties. Perfect voor mensen die het evenement hebben gemist en waarmee u uw (volgende) evenement en uw merk kunt promoten.

Wilt u uw evenement naar een nieuw level brengen door middel van livestreaming? Dan bent u bij de Livestreamchefs aan het goede adres. Met onze ruime expertise en hoogwaardige apparatuur kan bijna elk evenement live worden gestreamd en opgenomen.

Bent u geïnspireerd om de sprong te wagen? Daag ons uit, zodat we kunnen laten zien wat LIVE voor u kan doen!
Neem contact met ons op voor een digitale koffie!